ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Çukurhisar Ortaokulu

02224112012
Yeni Mah. Fatih Cad.No12A Çukurhisar Tepebaşı/ESKİŞEHİR
Vizyon
Çağdaş eğitim ve öğretim ilkeleri çerçevesinde çalışarak ülkemize çevreye saygılı bireibirine tutkun çalışkan öğrendiklerini yaşama aktarabilen başarılı insanlar ve liderler yetiştirmek
Misyon
Çalışanlarımız aracılığıyla sürekli gelişmeye açık çağdaş bir çizgide evrensel değerlere uygun olarak öğrenci veli ve öğretmenlerimizle birlikte dürüst ve açık bir iletişim sayesinde her alanada başarılı üstün nitelikli ülkemize yararlı yaptıklarıyla övünen bir kurum olmak.
08:40 15:30
Ulaşım
Eskişehir Odunpazarı otobüs durağından yarım saatte bir çeyrek geçe ve çeyrek kala 58 no´lu belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Ekişehir Bursa yolu üzerinde merkeze 18 km uzaklıkta bulunmaktadır.Daha önce belediyelik olan beldemiz şu an Tepebaşı ilçemize bağlı mahalle konumundadır. Nüfusu 5000 civarındadır.
İl merkezine uzaklık 18 km